Artesania de Nepal i Tibet

La teva botiga budista de Barcelona,
ara també en línia

SOM MOLT MÉS QUE UNA BOTIGA DE BOLS TIBETANS!
T'OFERIM UNA CUIDADA SELECCIÓ D'ARTICLES QUE VAN DES DELS BOLS TIBETANS FINS ALS TÈS, PASSANT PER PRODUCTES PER A IOGA I MEDITACIÓ, ENCENSOS I CREMADORS, OBJECTES RITUALS PER A LA PRÀCTICA BUDISTA, MOBLES, LLIBRES I MÚSICA, PINTURES I MANDALES, ROBA I COMPLEMENTS, BIJUTERIA I JOIERIA DE PLATA, TÈXTIL PER A LA LLAR, CERÀMICA, PAPERERIA ORGÀNICA… TOT ELABORAT A NEPAL DE FORMA JUSTA I TRIAT AMB EL COR.

BOLS TIBETANS, ZAFUS, PRODUCTES DE IOGA I MEDITACIÓ, ENCENSOS I CREMADORS, OBJECTES RITUALS  BUDISTES, MOBLES, ROBA,... I MOLT MÉS! TOT ELABORAT A NEPAL DE FORMA JUSTA I TRIAT AMB EL COR.

ENVIAMENT GRATUÏT

Per a comandes superiors a 80€.
Recollida a la botiga sempre gratuïta.
Devolucions fàcils i àgils.

COMPRA SEGURA

Contacta amb nosaltres per telèfon o per correu electrònic.
O visita'ns a la nostra botiga de Barcelona.
I compra amb total tranquil·litat.

Productes destacats

ESTIMEM LA TERRA

Establim relacions comercials directes, personals i duradores amb cooperatives certificades per la WFTO, amb ONGs i petits tallers d'artesans del Nepal que compleixen els criteris del comerç just.

PAGAMENT ONLINE SEGUR

Totes les operacions i transaccions es fan en un entorn segur basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Sockets Layer) i tota la informació és xifrada.

BUSQUEM EL TEU PRODUCTE

Viatgem personalment al Nepal per buscar aquella peça especial tan difícil de trobar. Posa't en contacte amb nosaltres, fes-nos el teu encàrrec i nosaltres ens ocupem de la resta.

Himalayan Paradise és el primer centre de Barcelona especialitzat a l'Himàlaia. Les matèries primeres dels seus productes són d'origen local i destinen part dels beneficis a l'ajuda i la cooperació amb el Nepal i el Tibet.