Informació General

Titular del portal: Forats del Món SCP (en endavant HIMALAYAN PARADISE) amb CIF: J • 65.767.055, inscrita al registre mercantil de Barcelona. Adreça: Carrer Torrent de l'Olla 186, baixos, 08012 Barcelona Contacte: info@himalayanparadise.es. Tots els drets reservats

 

Condicions d'accés i utilització del portal

L'usuari es compromet a utilitzar el portal i els serveis de conformitat amb la llei, el present avís legal, així com la moral, bons costums generalment acceptats i l'ordre públic.

Aquest lloc web li és ofert a condició que s'acceptin íntegrament els termes, condicions i comunicacions continguts en el present avís legal. El fet de l'ús d'aquest lloc web constitueix per si només l'acceptació dels mateixos.

Aquest lloc web és per a l'exclusiu ús personal de l'usuari. L'usuari no està autoritzat a actualitzar, copiar, distribuir, transmetre, divulgar, utilitzar, reproduir, publicar, llicenciar, cedir, vendre ni crear treballs derivats a partir de la informació, els productes o els serveis que pugui obtenir d'aquest lloc web.

 

Connexions amb llocs de tercers

Aquest portal posa a disposició dels usuaris dispositius tècnics d'enllaç que els permet accedir a llocs web pertanyents i / o gestionats per tercers. La instal·lació dels mateixos té per únic objecte facilitar als usuaris l'accés a informació, continguts i serveis disponibles a Internet.

HIMALAYAN PARADISE no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des de les nostres pàgines. No obstant això, es compromet a retirar enllaços en cas de tenir coneixement de l'existència de continguts il·lícits o que lesionin drets de tercers. Els mateixos usuaris poden posar en coneixement de HIMALAYAN PARADISE L'existència d'aquests continguts en el cas de trobar-los.

 

Continguts

La informació, el programari i / o els productes o serveis continguts en aquest lloc web poden contenir errors tipogràfics, imprecisions i inexactituds dels quals HIMALAYAN PARADISE es responsabilitza, excepte en el cas que els mateixos provinguin de pàgines de tercers a les quals el Usuari accedeix a través dels enllaços col·locats al nostre portal o hi hagi un daltabaix informàtic.

 

 

Ús Il·legal o Prohibit

L'ús d'aquest lloc web amb fins il·legals o no autoritzats pels presents termes, condicions i / o comunicacions està terminantment prohibit.

 

Modificació dels presents Termes i Condicions

HIMALAYAN PARADISE es reserva el dret de canviar les condicions i comunicacions en base als quals s'ofereix aquest lloc web.

 

Drets de Propietat Intel·lectual

L'usuari reconeix i accepta que els articles publicats, descripcions de productes, entrades al bloc, i tots els textos inclosos a la web i botiga en línia així com els seus drets legals pertanyen a HIMALAYAN PARADISE, o s'ha obtingut els permisos necessaris per publicar-los. Sobre els continguts originals de HIMALAYAN PARADISE, queda prohibida la modificació, adaptació, comunicació pública, reproducció, distribució, venda, lloguer i qualsevol altre dret de propietat intel·lectual realitzat per l'usuari sense consentiment de HIMALAYAN PARADISE. Els textos que no són propietat de HIMALAYAN PARADISE, es regeixen per les normes que hagin triat els autors originals.

Les fotografies que es mostren a la pàgina web i botiga online són propietat de HIMALAYAN PARADISE. Queda prohibida la reproducció total o parcial, la còpia o qualsevol acció que vagi en contra de les lleis de propietat intel·lectual.

En qualsevol cas, si s'autoritza a la còpia, reproducció o distribució de qualsevol tipus de contingut original de HIMALAYAN PARADISE (textos, fotografies, etc.), aquests han d'estar citats correctament, amb la font original i amb link d'accés si és en format electrònic. Recomanem citar en APA, seguint aquest exemple:

Himalayan Paradise (sense data). Els Bols Tibetans. Recuperat el (dia, mes i any) de http://himalayan-paradise.es/cuencos-tibetanos

En cap cas HIMALAYAN PARADISE serà responsable de les possibles infraccions que en aquesta matèria pogués produir qualsevol usuari del portal.

 

Legislació i Jurisdicció aplicables

Amb caràcter general, les relacions que es derivin de la prestació dels serveis continguts a la nostra botiga online i el nostre pàgina web estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola. Per a la resolució de problemes o preguntes relacionades amb aquest lloc web, si us plau poseu-vos en contacte amb HIMALAYAN PARADISE per correu electrònic info@himalayan-paradise.es. Aquest avís legal es regeix per les lleis aplicables a l'estat espanyol, i les parts se sotmeten per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.