Et volem oferir un curs Teòric–Pràctic sobre “Els bols sagrats del Tibet“, que s'impartirà el matí del diumenge 1 de juny de 10:00h a 14:00h.

Els Bols tibetans són instruments sagrats fets de manera artesana i compostos per l'aliatge de diversos metalls, que en ser tocats emeten una vibració molt especial que indueix a estats de meditació profunda i mobilitza les energies estancades, tant en nosaltres com en un determinat espai.

També són molt conegudes les seves funcions terapèutiques, ja que les seves vibracions són molt beneficioses per a la salut, alleugen en dolor, les contractures i les sobrecàrregues musculars, ajuden a agafar el son, harmonitzen el cos i equilibren els "chakres".

Contingut del curs

En aquest taller tindràs l'oportunitat d'aprendre tot el relacionat amb aquests bols: la seva història, de quins metalls estan composts, com netejar-los, la seva utilització en sessions d'autosanació i de teràpia per a una altra persona, com eliminar de la nostra casa energies denses, carregar l'aigua que bevem i molts altres secrets.

I si ja tinc un bol tibetà?

El preu del curs variarà segons el següent:

– Opció 1: Preu 95 euros, inclou:
* Dossier d'anotacions.
* Assistència al taller.
* Un bol tibetà fet a mà (el valor real del qual és de 50€, però amb aquest curs t'estalvies un 10%).


- Opció 2: Preu 50 euros, inclou:
* Dossier d'anotacions.
* Assistència al taller.
Es requereix portar un bol tibetà propi.

L'instructor

El curs serà impartit per Juan Garcerán. Professor d'exercicis tradicionals d'Orient (tai-xi-xuan, xi-kung i lu-jong), massatgista especialitzat en teràpies manuals orientals (shiatsu i nuat-tai entre altres), i expert en botànica medicinal (plantes, olis i essències florals).
Més informació a: www.juangarceran.es

Comparteix aquesta publicació

Productes relacionats

comentaris (0)

No hi ha comentaris en aquest moment