Mahaguthi, “Craft with Conscience”, és una organització de comerç just que produeix, comercialitza i exporta artesania del Nepal.

La cooperativa està formada per més de mil productors individuals i una desena d'altres petites cooperatives o tallers artesans, el 50% dels quals pertanyen a zones rurals i àrees muntanyenques. La majoria dels productors són dones a qui se'ls hi ha donat l'oportunitat d'aplicar els seus coneixements i habilitats ancestrals en la producció artesanal d'articles tan diversos com paper lokta, ceràmica, confecció, pintura… cosa que els ha permès aportar recursos a les seves famílies i fugir del risc dexclusió social.

A més, el 40% dels beneficis que obté Mahaguthi es destinen directament a l'Ashram Tulsi Mehar Mahila, on es desenvolupen programes d'acollida de dones i nens i iniciatives d'alfabetització d'adults, formació professional, alimentació, educació i atenció sanitària.

Mahaguthi supervisa les condicions de producció dels artesans i artesanes perquè compleixin tots els criteris del Comerç Just, i els ofereix suport tècnic, social i financer.
A més Mahaguthi compta amb el segell de la World Fair Trade Organization i pertany a Fair Trade Group Nepal.

Mahaguthi és un dels principals companys de viatge de Himalayan Paradise a Nepal i a la nostra botiga podràs trobar articles de ceràmica, tèxtil, llibretes i àlbums de fotos, productes de bambú, etc.

Més informació sobre MAHAGUTHI a www.mahaguthi.org