A la medieval i tranquil·la ciutat de Madyapur es troba Krishna Arts, un taller familiar que va iniciar fa més de 50 anys el pare de l'actual propietari.
Als seus inicis es va especialitzar en el treball de la ceràmica, fins a ser un dels terrissers més reconeguts de la zona i amb el pas dels anys ha anat evolucionant per donar cabuda també a la talla de fusta. 
Actualment el fill realitza la tasca de coordinació del taller, on dones i homes es divideixen la feina per igual, sempre davant l'atenta mirada de la seva pare que sempre va rialler pel local.

Els materials que utilitza són orgànics i de fustes no protegides. Els seus mètodes són molt tradicionals i gairebé tots els processos es fan a mà, des de la confecció del motlle de la ceràmica a la seva cocció a forns casolans; així com de la talla de la fusta a la pintura.

El resultat són unes peces úniques i de qualitat, que destaquen pel seu detall i dedicació.

A més està especialitzat en fer escultures grans de ceràmica policromada per a temples i altars de fusta amb una talla exquisita, que pots trobar a la nostra botiga.

Productes de KRISHNA ARTS a HIMALAYAN PARADISE: encensers, cremadors d'essències, escultures, mandales, caixes de fusta, altars, mobles auxiliars, etc.