La cooperativa Woman Skills Development Organization, és un projecte molt sòlid que des de fa més de 40 anys dóna oportunitats a dones amb risc d'exclusió social de les àrees rurals properes a Pokhara, al nord-oest del Nepal.

WSDO es dedica a incorporar al mercat laboral dones vídues, solteres, analfabetes o amb risc d'exclusió social, formant-les en diferents àrees i facilitant-los un treball de forma continuada i digna.

La tasca d'aquesta entitat se centra en la strong elaboració de bosses, bosses, joguines per a nens, sabatilles, moneders… tots ells estan fets de forma totalment artesanal i són de cotó 100% orgànic i tenyits amb tints naturals.
Creant col·leccions d'articles amb un estil molt colorista i especial, articles que sens dubte desprenen l'amor amb què han estat fets i gràcies als quals moltes dones poden viure de la seva meravellosa feina.

Aquest projecte va començar formant 13 dones als anys 70 i actualment ja en són més de 100 les que en formen part i es beneficien dels seus programes de formació i ocupació.
L'entitat funciona de forma democràtica i totes les cooperativistes perceben un salari just i equitatiu per la seva feina, per descomptat no hi ha feina infantil i es respecten normes de salubritat laboral i no contaminació. 

Aquesta entitat pertany al Fair Trade Group Nepal i té el segell de la WFTO.

Més informació: www.wsdp.org.np

Productes WSDO a HIMALAYAN PARADISE: bosses, motxilles, bandoleres, necessers, estoigs, carteres, moneders, fundes, joguines i decoracions nadalenques.