Bhaktapur Craft Paper és un projecte de desenvolupament comunitari a través de la producció de paper artesà que UNICEF va fundar l'any 1981.
Des de llavors  S'ha desenvolupat i ampliat amb tres objectius principals:

  • Millorar la qualitat de vida de les persones més desafavorides dels districtes de Baglung, Parbat, Myagdi, Lamjung Gorkha i Bhaktapur a Nepal.
  • Permetre als artesans seguir amb la tradició de l'ofici ancestral de l'elaboració i la manufactura del paper Lokta, i que ells i les seves famílies en puguin viure dignament
  • Revitalitzar l'economia local.

 L'entitat porta a terme meravellosos projectes de desenvolupament comunitari, proveïment d'aigua, sanejament i suport escolar infantil amb els beneficis obtinguts per la venda dels articles de paper que fabriquen.

BCP és un projecte model pel que fa a sostenibilitat i compromís social, que si bé va ser creat per UNICEF ia s'autogestiona i treballa en col·laboració amb Small Farmers Development Programme, The Department Of Forest i The Department Of Cottage And Small Industries del Nepal.

Més informació: http://www.bhaktapurcraft.com/

Productes BHAKTAPUR CRAFT PAPER a HIMALAYAN PARADISE: llibretes, àlbums i marcs de fotos, llums, postals, banderoles decoratives, etc.