• Nou
Phurba Tibetana amb Mahakala i Dorje I Himalayan Paradise
Himalayan Paradise

Phurba Tibetana amb Mahakala i Dorje 8"

25,00 €
Impostos inclosos

Phurba tibetana autèntica (o Kila Budista) de 20cm. realitzada en ferro, bronze i coure.


Daga ritual
budista mitjana. Triple tall amb cap de Garuda, mànec amb Dorje de 4 cares complert i corona amb cap doble de Mahakala.


Phurba budista
fabricada a mà en Nepal.

Quantitat

  Política de seguretat

Compra i pagament 100% segur a la nostra pàgina web

  Política de transport

Enviament gratuït per a comandes superiors a 80€

  Política de devolucions

Pots retornar el producte o canviar-lo a la nostra botiga física

Què és una Phurba tibetana?


Una Phurba tibetana (o Kila tibetana) és una daga cerimonial budista, un ganivet ritual de tres talls associat generalment als rituals tàntrics budistes. L'ús ritual de la phurba budista és extens i abasta diverses pràctiques. Aquesta daga ritual budista simbolitza l'eliminació o la destrucció d'enemics o obstruccions.


La Phurba budista no és una arma física, sinó un implement espiritual, i ha de ser considerat com a tal. Aquesta daga ritual és una representació sagrada de la lluita contra les forces del mal i la ignorància.


En diversos contextos culturals, la phurba tibetana manté el significat i es continua utilitzant-se entre xamans, mags, tàntrics i lamel·les de diversos orígens ètnics. Diferents tradicions i llinatges emfatitzen diversos aspectes de la phurba, usant-la per curar, meditar o connectar-se amb energies espirituals. En darrera instància, la phurba s'erigeix ​​com un potent emblema de transformació, poder simbòlic i la interconnexió dels regnes espiritual i material.


Al budisme tibetà, la Phurba budista s'utilitza en una varietat de pràctiques, des de l'expulsió d'entitats negatives fins a la purificació de llocs i persones. També es fa servir com una eina de concentració durant la meditació, ajudant a canalitzar l'energia i a dissoldre els obstacles interns.


Cada aspecte de la Phurba tibetana està imbuït de significat. Les seves tres fulles representen la superació dels tres verins mentals: la ignorància, l'aferrament i l'odi. El mànec de la daga simbolitza l'estabilitat i l'equilibri, mentre que la punta esmolada s'utilitza per clavar-la a terra durant els rituals de purificació, simbolitzant la fixació de les energies negatives.


Molta més informació al 
nostre blog


La Phurba tibetana pot estar consagrada i beneïda. La ritualizació ha d’estar feta per un lama i una vegada consagrada es converteix en una deïtat encarnada i permet atorgar les benediccions a qui la posseeix.


Aquest
phurba tibetana ha estat elaborat a mà al Nepal i és una peça única. A causa de la seva singularitat i exclusivitat, cada peça és diferent i el producte que rebis pot diferir de la fotografia mostrada a aquesta pàgina.

Detalls del producte

PU-800-LQ
5 Productes

Comparativa ràpida

Producte
Phurba Tibetana amb Kartika I Himalayan Paradise Phurba Tibetana amb Kartika 14 cm. Tingsha Llisa Mitjana | Himalayan Paradise Tingsha Llisa Mitjana Tingsha Mantra Mitjana | Himalayan Paradise Tingsha Mantra Mitjana Tingsha Símbols Mitjana | Himalayan Paradise Tingsha Símbols Mitjana
Disponibilitat
Price
15,00 €
18,95 €
18,95 €
18,95 €
Descripció

Phurba tibetana autèntica (o Kila Budista) de 14cm. realizada en ferro, bronze i coure.


Daga ritual
budista petita, amb mànec de mig Dorje (4 cares) y corona amb Kartika sortint de la boca d'un drac.


Phurba budista 
fabricada a mà en Nepal.

Parella de Tingshes (o cròtals) llises.

Producte fet a Nepal.

Parella de Tingshes (o cròtals) mitjanes decorades amb el conegut mantra budista "Om Mani Padme Hum" gravat.

Producte fet a Nepal.

Parella de Tingshes (o cròtals) decorades amb els símbols auspiciosos budistes gravats.

Producte fet a Nepal.

Cap característica per comparar